Naša izdanja

SRPSKI MANASTIRI I CRKVE

Ovo je putovanje istoriju srpske duhovnosti. Serijal je rađen uz blagoslov Srpske pravoslavne crkve, kao i igumana svih predstavljenih manastira.

NAJLEPŠE IZ SRBIJE

Najlepše šetnje kroz Srbiju sa 24 priče pune uživanja u prirodnim lepotama Srbije i istorijskim spomenicima. Značajna mesta iz rezervata, nacionalnih parkova i druge prirodne lepote Srbije, kao i utvrdjenja i ostaci starih gradova od rimskih vremena do srednjeg veka. Lepa i poučna šetnja kroz istoriju. BEOGRAD LICEM U LICE – Kao vodič, ovaj film je posvećen pre svega gostima, ali i njihovim domaćinima. Film je sinhronizovan na šest jezika i vi birate koji ćete slušati.

BEOGRAD LICEM U LICE

Kao vodič, ovaj film je posvećen pre svega gostima, ali i njihovim domaćinima. Film je sinhronizovan na šest jezika i vi birate koji ćete slušati.

BELGRADE EXPERIENCE

Ideja ovog izdanja je da se Beograd mora doživeti. Sve je prezentirano bez teksta i sa originalno komponovanom muzikom. Lep poklon rođacima i prijateljima najlepših scena iz Beograda.

JEDNA AVANTURA U JUNU

Šok je ono na čemu insistiraju zapisničari ove avanture u dva dela. Malo ličnih, malo i istorijskih podataka, tek, Sveta gora nije sve to. Sveta Gora je carstvo bez krune, država bez vojske, bogatstvo bez novca, mudrost bez škole, mesto gde se umire a ne rađa. Ko ne veruje, poverovaće, a ko veruje, još više će učvrstiti veru. Do ovog duhovnog središta putujte sa nama.

STRANI PUTOPISI

Serija više polusatnih putopisnih emisija, u kojoj smo predstavili u trideset minuta sledeće popularne turističke destinacije i priče o njima: BEČ, PARIZ, DIZNILEND, DVORCE LOARE, SALCZBURG, putovanje OD TEBE DO ALEKSANDRIJE, TAMO GDE JE SUNCE BILO BOG, DOŽIVETI EGIPAT (1. deo), DOŽIVETI EGIPAT (Hurgada), BALATON, CRNO A MORE, VRHOVI BALKANA, GRČKA U TURSKOJ

KALENDAR BRANJA

Mini serijal od pet polusatnih epizoda sa ilustrovanim prepoznavanjem lekovitog bilja. Uz pomoć ovog DVD-a naučićete kada se koje biljke beru, gde ih možete naći i kako ih prepoznati.

KUĆICA U CVEĆU

Video vodič koji vas upoznaje sa uzgajanjem svih sobnih i baštenskih biljaka koje se mogu nabaviti kod nas.

LETEĆE ZVEZDE

33 minuta o vazduhoplovnoj akro-grupi JRV, na avionima Super Galeb G-4. Kompletan program ovih virtuoza neba od koga zastaje dah…

PLAVI, PLAVI

Serijal kratkih dokumentarnih epizoda posvećenih zlatnoj fudbalskoj generaciji jugoslovenskih reprezentativaca, sa svim utakmicama jugoslovenske fudbalske reprezentacije od Montevidea do Italije 1990. godine. Mnoštvo golova i izjava učesnika ovih takmičenja čine ovaj video serijal pravom poslasticom za ljubitelje fudbala BANJE U SRBIJI – Serijal sa kratkim pričama o trideset najpoznatijih banja u Srbiji.

LEK IZ PRIRODE 1 i 2

Na osnovu 157 snimljenih epizoda serije LEK IZ PRIRODE, izdali smo i dve knjige sa svim lekovitim biljkama koje rastu u Srbiji, vrhu nskim kolor fotografijama, receptima i primenom u cilju očuvanja zdravlja i lečenja.

ILUSTROVANI SVET GLJIVA

Ima višestruki značaj za sve koji se na bilo koji način interesuju za carstvo gljiva. Kroz 11 poglavlja čitalac se upoznaje sa karakteristikama gljiva kao posebnim carstvom u klasifikaciji živog sveta… Knjiga je bogato ilustrovana sa preko 600 originalnih fotografija.

MANASTIRI VOJVODINE

Kao što manastiri u Raškoj čuvaju istoriju stvaranja srpske države i spomen na prve srpske vladare, a moravski manastiri svedoče o prvim godinama posle turskog osvajanja, manastiri u Vojvodini svojom specifičnom arhitekturom pričaju potpuno drugačiju priču… Ovo je štampano i DVD izdanje.

Scroll to top